Kroner i Polen, Implantater

DENTAL ART: kroner polen, Bedste kvalitet på kroner i polen – Kroner, polen kroner – spar op til 60-70% på regningen på dine kroner i Polen


Overvejer du at få kroner sat i i udlandet og måske nærmere betegnet i Stettin i Polen, så kan der være mange grunde til at vælge Dental Art. Dental Art har haft mange danskere på deres klinikker og alle har været glade og tilfredse og glade for resultatet.
At få kroner i Polen er ikke “bare” at vælge den første og den “billigste” tandlæge i Polen. Der er tale om et større indgreb og det er vigtigt at du vælger rigtigt første gang. Implantater i Polen kan varierer utroligt meget både hvad angår pris, men ikke mindst kvalitet. Der flere mange polske tandlæger der tilbyder billigere kroner end vi kan tilbyde, men vær opmærksom på at kroner i polen kan være af så dårlig kvalitet, at det skal laves om senere … Hvad nytter det at sparer, hvis du senere skal bruge langt flere penge på både udbedring alle i værste tilfælde helt udskiftning ?
Gå IKKE på kompromis med pris og kvalitet på kroner i Polen !
Vi benytter udlukkende implanter af højeste og bedste kvalitet – alle vores kroner er af enerkendte mærker og kan efterfølgende vedligeholdelses af de fleste tandlægerne i verden.
DENTAL ART: kroner polen, Bedste kvalitet på kroner i polen – Krone, polen Kroner – spar op til 60-70% på regningen på dine kroner i Polen.
Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere informationer eller hvis du har spørgsmål.
Bemærk: Der ydes samme for for tilskud til kroner i polen, som hjemme i Danmark, altså har du samme mulighed for at få tilskud selvom du vælger af få kroner i Polen og vi yder naturligvis tryghed i form af garanti på dine kroner i Polen.
Inden du vælger kroner i Polen, kan du komme til konsultation i København:
Beslutter du dig for at rejse til Stettin i Polen, kan vi anbefale dig at du tager kontakt til Skan Rejser som vi har indgået en ganske fordeltagtig aftale med. Skan Rejser kører til Stettin i Polen 2 gange om ugen og med afgang fra Jylland og Sjælland og medbringer du din billet fra Skan Rejser og fremviser den inden du får foretaget din behandling af fx kroner i Polen, vil du få yderligere 10% i rabat på dine kroner. Du kan blot kontakte Skan Rejser i forbindelse med bestilling af rejsen, men også hvad angår tidsbestilling til tandlæge i Polen – Kontaktpersonen hos Skan Rejser vil være behjælpelig med at arrangere det hele for dig (tidsbestilling hos tandlæge i Polen) og på den måde vil det være nemt og overskueligt for dig.
Garanti på dine kroner i Polen: Vi yder naturligvis garanti på alle vores benhandlinger samt produkter: Bl.a. Kroner, Implantater, Broer, Blegning, Rodbehandling, fyldninger samt alle andre behandlinger …
DENTAL ART: kroner polen, Bedste kvalitet på kroner i polen – implantat, polen implantat – spar op til 60-70% på regningen på dine kroner i Polen

Komentarze